Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 27, 2018

I dagens avsnitt pratar Rebecka och Felicia om att köra in en icke draghundsras. Hur får man en hund att förstå att den ska dra? Det pratas om olika inlärningssätt, för och nackdelar och främst om hur Rebecka kört in kelpietjejerna Arwa och Hikka.


Aug 20, 2018

Att använda sig av en "loggbok" är ett bra redskap i alla typer av hundträning för att nå och se utveckling. Vi pratar om olika sätt att logga på så som via appar, bujo och filmer. Men även om vad man kan logga som är betydelsefullt och ger resultat i träningen.


Aug 13, 2018

Gästavsnitt! I dagens avsnitt pratar Rebecka med Mia Vanhapiha som driver kenneln Team Aurora Howling. Mia står i dagsläget med 15 alaskan huskies och 1 border collie. I 7 år har hon arbetat som hundspannsguide och själv tränar och tävlar hon mot långdistans. Vi får höra om deras upp och nedgångar, hur...


Aug 9, 2018

I dagens avsnitt pratar Felicia och Rebecka om Eyas agilitygrunder! Det pratas om skillnader från då och nu under Felicias agilitykarriär. Mycket tips och tankar tas upp, lyssna och kom med fler frågor och funderingar!


Aug 5, 2018

I dagens avsnitt pratar Elin, Felicia och Rebecka om deras framtidsdrömmar. Kan ni gissa vem av oss som vill bli med schäfer? Hör Rebecka och Felicias tävlingsmål i draget och agilityn samt Elins otroliga tankar kring Elins Friskvård och så mycket mer!