Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 31, 2018

Felicia och Rebecka pratar om sommarens vandringsturer. Vilka vandringar som genomförts och vilka som står på tur. De pratar om deras olika klövjeväskor och hur de helst packas. Lite smått och gott som hör vandra med hund till!


Jul 24, 2018

Podden gästas av Ulrica Isebark. Hon är bland annat Nose Work- instruktör och kommer att guida er genom lite grunder och inlärning kring hundsporten samt svara på era lyssnarfrågor. 


Jul 16, 2018

Välkommen till ett nytt och skrattfyllt brudarna bakom avsnitt!

Lär känna oss på djupet när vi berättar om hur vi började med hund. Har vi några andra fritidsintressen och den stora frågan.. kan Felicia cykla? Detta och mycket mer får ni reda på i dagens avsnitt


Jul 9, 2018

I dagens avsnitt pratar vi grundläggande om simning som fysträning tillsammans med Elin på Elins Friskvård/Hundkoncept. Viktiga punkter och säkerhetstänk blandas med egna simhistorier. Simma lugnt!


Jul 1, 2018

Vi välkomnar Britta Agardh tillbaka till podcasten!

I dagens avsnitt berättar hon om det nya projektet "Sund med hund" tillsammans med SBK som finansieras av Svenskt friluftsliv. 

Projektet är igång med åtta Friskvårdsinstruktörer som efter examination ska öka kunskapen om hur man enkelt, roligt och framförallt...