Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 30, 2018

HUNDSPORTER - miniserie

 

Vi fortsätter vår miniserie med hundsporter och idag var det dags för drag. Vi pratar om hur vi själva kommit i kontakt med sporten, lite om utrustning och vilka olika stilar det finns.


Jan 23, 2018

HUNDSPORTER - miniserie

 

Vi fortsätter vår miniserie med hundsporter och idag var det dags för rallylydnad. Vi pratar om hur vi själva kommit i kontakt med sporten, lite om dess regler och hur det är uppbyggt. 


Jan 17, 2018

Nu är det dags för vår miniserie med hundsporter! Vi kommer börja med att gå igenom grunden för att sedan prata med duktiga ekipage i vardera sport. 

Först ut är AGILITYN! Med hjälp av Felicias erfarenheter och kunskaper försöker vi bena ut hur agilityn är uppbyggd, hur tävlingar går till och vad sporten...


Jan 10, 2018

I dagens avsnitt tar vi upp vardagsproblem och svarar på lyssnarfrågor. Vi knyter ihop säcken från tidigare avsnitt och blir påminda om en viktig sak. Lyssna på våra "problem" och se om ni känner igen er!


Jan 5, 2018

Vad är det första ordet ni tänker på hur ni ser på hundmöten? Att ibland få se på det från ett annat perspektiv kan få spännande resultat!

Vi pratar om hur olika våra hundmöten går med våra fem hundar. Hur vi tänkt kring det och vad våra små övningar är som får det att gå så harmoniskt så...